Кава в зернах Ефіопія Сідамо 100% Арабіка
Кава середньої міцності, з добре вираженою кислинкою, з натуральним солодкуватим присмаком.
- густий смак огортає рецептори та пробуджує помірною кавовою гірчинкою;
- лагідна ягідна кислинка добре відчувається - найкраще "відкривається" при заварюванні у чашці або в аеропресі;
- підсолоджувач або цукор не потрібні - натуральної солодкості зерна достатньо, солодкуватий післясмак залишається і особливо добре відчувається, якщо час від часу робити ковток чистої води.
Важливо: залежно від способу приготування, ступеню помелу, посуду, якості води кава "розкривається" по-різному. Знайдіть власний ідеальний смак - експериментуйте!
“Без ранкової кави я просто схожий на засохлий шматок кози. ”- Йоганн Себастьян Бах